FOTO a VIDEO Rodinná dráma v USA: Neznámy páchateľ zastrelil osem ľudí, je na úteku

NETKY.SK • 23 Apríl 2016, 09:22 • 2 min
FOTO a VIDEO Rodinná dráma v USA: Neznámy páchateľ zastrelil osem ľudí, je na úteku

WASHINGTON - Najmenej jeden páchateľ je na úteku po tom, ako v americkom štáte Ohio našli v piatok zavraždených osem členov jednej rodiny. Obete boli objavené v štyroch rozličných lokalitách v okrese Pike na severe Ohia. Oznámil to v noci nadnes tamojší šerif Charles Reader, ktorého cituje agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Medzi obeťami, ktoré boli všetky zabité výstrelom do hlavy, je sedem dospelých a jedna mladistvá osoba. Podľa šerifa je viac než pravdepodobné, že páchateľ tohto činu je "ozbrojený a extrémne nebezpečný". Ohijský guvernér John Kasich označil na sociálnej sieti Twitter túto udalosť za "ťažko pochopiteľnú tragédiu".

 

 

Pomoc miestnym úradom poskytol aj Federálny úrad pre vyšetrovanie (FBI). Lokality, kde boli obete objavené, sa nachádzajú pozdĺž vidieckej cesty v rozmedzí približne 50 kilometrov. Prokuratúra štátu Ohio vyhlásila, že k niektorým z týchto vrážd mohlo dôjsť v noci, pretože obete boli nájdené vo svojich posteliach.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies