FOTO a VIDEO Putin je stále vo forme: Na hokejovej exhibícii v Soči skóroval

NETKY.SK • 11 Máj 2016, 07:22 • 2 min
FOTO a VIDEO Putin je stále vo forme: Na hokejovej exhibícii v Soči skóroval

SOČI - Na ľad arény Boľšoj v Olympijskom parku v ruskom Soči vykorčuľovali dnes, viac ako dva roky po aktuálnych hviezdach svetového hokeja, účastníci exhibičného stretnutia Nočnej hokejovej ligy označovanej ruskými médiami skratkou NCHL.

slovakia

left justify in out

Nechýbali medzi nimi ani prezident Ruskej federácie Vladimir Putin a jeho spoluhráči, minister obrany Sergej Šojgu, či niekdajší sovietski a ruskí internacionáli, Vladimir Myškin, Vjačeslav Fetisov, Alexej Kasatonov či Pavel Bure. Trénerský tím tvorili okrem iných Sergej Makarov a Alexander Jakušev.

 

Neprekvapuje, že tak silné zoskupenie v dresoch tímu Zvezdy NCHL, porazilo v stretnutí súperov z tímu Sbornaja NCHL, ktorý popri vicepremiérovi Arkadijovi Dvorkovičovi tvorilo viacero podnikateľov a gubernátor Moskovskej oblasti Andrej Vorobjov. Ich trénerom bol Alexander Treťjak.

 

Vyplýva to z informácií tlačovej agentúry Interfax.

 

 

Vladimir Putin nastúpil do druhej tretiny stretnutia, ktoré rozhodoval švajčiarsky predseda Medzinárodnej hokejovej federácie René Fasel. Najvyšší ruský predstaviteľ, ktorý si hokej zahral v Soči aj vlani pri príležitosti svojich 63. narodenín, sa v drese s číslom 11 nenechal zahanbiť a postaral sa o piaty gól v sieti súpera.

 

Vo vlaňajšom stretnutí rovnakého charakteru, v ktorom Putinov tím zvíťazil 18:6, bol prezident autorom ôsmich gólov, pripomenul internetový server Lenta.ru.

 

V tohtoročnom stretnutí, ktoré sa skončilo výsledkom 9:5, si ruský prezident zapísal tri kanadské body za gól a dve asistencie.

 

Nočnú hokejovú ligu zriadili v roku 2011 z iniciatívy najvyššieho ruského predstaviteľa a viacerých veteránov ruskej hokejovej scény. Jej záverečný turnaj sa od roku 2013 hráva pravidelne v Soči na piatich ľadových plochách tamojšieho olympijského komplexu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies