FOTO a VIDEO Prezident Kiska má dokonalého dvojníka

NETKY.SK • 6 Január 2017, 17:48 • 2 min
FOTO a VIDEO Prezident Kiska má dokonalého dvojníka

ŠAMORÍN – Náš prezident Andrej Kiska našiel v Šamoríne dokonalého dvojníka. Nie je to však živý človek, ale jeho 3D model.

slovakia

left justify in out

„Mám dvojníka. Úplne dokonalého, vernú kópiu. 80 fotoaparátov v Šamoríne ma nafotilo v jednej stotine sekundy a vytvorili detailný 3D model,“ napísal prezident na svojom facebooku.

 

 

 

Prezident navštívil v Šamoríne štúdio FIGURAMA, ktoré je najväčším 3D štúdiom na Slovensku. „Technológie budúcnosti už dnes pomáhajú v zdravotníctve a teším sa, že ich vyvíjame a máme aj na Slovensku. Možno o pár rokov pri nákupe oblečenia cez internet budeme používať svoje 3D modely a predajcovia nám pošlú oblečenie na mieru,“ pokračoval Kiska.

 

Na záver si prezident aj zavtipkoval: "Figúrku som daroval svojim deťom. Robia si srandu, že je to stelesnenie ideálneho otca - nedáva žiadne úlohy, nič neprikazuje.“ 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies