FOTO a VIDEO Oklamčákovho Leva podporili legendy Vencel, Pivarník, Laiferová aj Skrúcaný

NETKY.SK • 22 Jún 2016, 14:56 • 2 min
FOTO a VIDEO Oklamčákovho Leva podporili legendy Vencel, Pivarník, Laiferová aj Skrúcaný

SLÁDKOVIČOVO - Pri príležitosti 40. výročia víťazstva československej futbalovej reprezentácie na Majstrovstvách Európy sa uskutočnil v týchto dňoch špeciálny futbalový zápas medzi domácim mužstvom NETKY.sk a ČESKOSLOVENSKÝM LEVOM- Oklamčák show sport teamom.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ako sme Vás už informovali za OKLAMČÁKOVÝCH "levov" sa okrem iných, zápasu zúčastnili aj naše futbalové legendy a držitelia titulu MAJSTER EURÓPY 1976 Ján PIVARNÍK a Alexander VENCEL.

 

Po skončení zápasu sa v Penzióne GRAND uskutočnila slávnostná AFTERPÁRTY, ktorú rovnako ako futbalový zápas moderoval herec, spevák a zabávač ŠTEFAN SKRÚCANÝ. O dobrú atmosféru sa okrem neho postarali aj ďalší členovia "LEVOV" spevácka legenda Marcela LAIFEROVÁ, saxofonista Pali GREKSA, speváčka MELISA RHEI , speváci Igor KMEŤO a Paľo DRAPÁK. Veľkým oživením bolo i vystúpenie pražskej speváčky MISTA a herečky a speváčky Barbory ŠVIDRAŇOVEJ.

 

No k prijemnému zážitku prispela aj veľmi dobrá gastronómia, o výber ktorej sa postarala Jana VINCEOVÁ, manželka majiteľa Netky.sk a fantastické zákusky a banketky cukrárne  Hübler z Trnavy a torta a cupcakes s logom Netky.sk a Československého leva - Oklamčak show sport teamu a macarons, od Masha's Cakes & Sweets z Galanty, ktoré si nevedeli vynachváliť najmä prítomne krásky "levice". 

 

Ako nám povedal medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu, zakladateľ, spoluorganizátor MISS SLOVENSKO a prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef Oklamčák, „v prvom rade chcem poďakovať majiteľovi spravodajského portálu NETKY.sk Petrovi VINCEMU, v mene všetkých, vyše 80 prítomných členov nášho zoskupenia za veľmi príjemný zážitok, jednak na štadióne ale i na afterpárty.  Jeho organizačný team to všetko zvládol na jednotku.  A tiež veľké poďakovanie patrí aj našej "kultúrnej úderke" naším "levom a leviciam" Marcele Laiferovej, Igorovi Kmeťovi, Palkovi Drapákovi, Palkovi Greksovi, Melise Rhei, MISTE a Barbore Švidraňovej za nádherný kultúrny zážitok. Aj vďaka ním sa veľmi vydarená športová - zábavná akcia skončila, v skorých ranných, pondelňajších hodinách.  A lúčili sme sa všetci s našim heslom...PONAHĽAJME SA LEN A LEN ZA ZÁBAVOU....totiž všetko ostatné prináša len stresy, infarkty a mozgové porážky.  A za všetkých "levou a levice" chcem povedať, tešime sa opäť, už teraz na zápas, proti netky.sk v nedeľu 18. júna 2017."

 

Pokiaľ chcete zažiť atmosféru na štadione, či na afterpárty, pozrite si zatial toto, krátke, dvojminutové video:

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona