FOTO a VIDEO Oklamčákov Československý lev podporil ples lekárov a zdravotníkov

NETKY.SK • 26 Január 2016, 17:15 • 2 min
FOTO a VIDEO Oklamčákov Československý lev podporil ples lekárov a zdravotníkov

PIEŠŤANY - Plesová sezóna je plnom prúde a ako je už v poslednej dobe zvykom, kde sa koná významné kultúrno - športové podujatie je už pravidlom, že sa jej zúčastňujú, alebo sa ňom podieľajú, členovia ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show sport teamu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Nebolo to inak, ani pri plese lekárov a zdravotníkov  v Piešťanoch na "Prvom reprezentačnom plese IFBRL".  V tomto prípade členovia "Oklamčákového leva" zabezpečili pre pozvaných hosti plesu účinkujúcich, ktorí zabávali až do skorých ranných hodín.

 

Ples sa konal pod taktovkou člena "levov" primára neurológie v Bratislave a v súčasnosti aj riaditeľa IFBRL v Piešťanoch MUDr. Juraja ŠTOFKA PhD. Veľmi účinne mu pri tom pomáhal aj prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef OKLAMČÁK a to najmä pri zabezpečení programovej časti.

 

V programe okrem iných vystúpili členovia "levov", karatista a 95-násobný majster sveta v bojových umeniach ROMAN VOLÁK, saxofonista PALI GREKSA, spevák PAĽO DRAPÁK,  Duo BON - TON s Timeou Titurusovou a speváčka MISTA so skupinou, pod vedením HENRYHO TÓTHA.

 

A tak sa aktivity a činnosť ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show sport teamu, postupne rozšírili, okrem zabezpečovania športových aj na kultúrno - spoločenské podujatia tiež na zabezpečenie rôznych eventov.

 

Ako nám povedal prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA, Jozef OKLAMĆAK "zoskupenie "levov",  vzhľadom na zloženie jej členov, ktorí patria medzi špičky, z rôznych oblasti,  kultúrneho, športového a spoločenského života, využije ich schopnosti a potenciál a i naďalej bude organizovať, podporovať ale i  zúčastňovať sa na významných udalostiach doma ale i v zahraničí."

 

Pokial chcete zažiť atmosféru plesu IFBRL /Inštitút fyzioterapie, balneológie a liečebnej rehabilitácie/ pozrite si fotogalériu, ale hlavne video:

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona