FOTO a VIDEO Oklamčák opäť prijal do elitného klubu "levov" ďalšie známe osobnosti

NETKY.SK • 15 Október 2015, 16:09 • 2 min
FOTO a VIDEO Oklamčák opäť prijal do elitného klubu "levov" ďalšie známe osobnosti

BRATISLAVA - V novootvorenom klube ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - OKLAMČÁK SHOW SPORT TEAMU v RESTAURANT and PUB v "ČIERNEJ STUDNI", ktorý sa nachádza v centre Bratislavy na Sedlárskej ul., po prísnom výbere vedenia ČL OSST, jeho prezident JOZEF OKLAMČÁK , prijal do ELITNÉHO KLUBU, ďalšie významné a medzinárodne uznávané osobnosti z oblasti športu, médií a showbiznisu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

A tak v poslednom období, po niekoľkonásobnom Zlatom Slávikovi, spevákovi DESMODU - MÁRIO KULY KOLLÁROVI, herečke a majiteľke ocenenia ČESKÝ LEV, JANKE HUBINSKEJ, svetoznámej, švédskej skupine REDNEX, niekoľkonásobnom majstrovi sveta v karate ROMANOVI VOLÁKOVI, majstrovi sveta v hokeji RASTISLAVOVI PAVLIKOVSKOM a majstrovi sveta v hokeji a súčasnom šéfovi slovenskej hokejovej ligy RICHARDOVI LITNEROVI, pribudli do ELITNÉHO KLUBU v týchto dňoch ďalšie známe tváre.

 

Medzi  nových členov, ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - OKLAMČÁK SHOW SPORT TEAMU tak boli prijatí:

 

ATTILA PUMUKLI VÉGH, 14 násobný MAJSTER MAĎARSKA, MAJSTER SVETA, MAJSTER EURÓPY v KEMPO KARATE, ktorý v roku 2008 začal trénovať MMA, (Mixed martial arts - bojový šport, ktorý sa vyvinul v roku 1993 a spája všetky techniky bojových športov a umení. V USA je to najpopulárnejší bojový šport vôbec.) Patrí ku klubu Octagon Fighting Academi  (OFA) a jeho  výsledky v MMA : 29 výhier, 4 prehry a 2 remízy a je 3-násobný MAJSTER EURÓPY. Ako jediný Slovák mal donedávna zmluvu s Bellator Fighting Championship kde absolvoval 20.4.2012 úspešne svoj prvý zápas. Ešte je treba zdôrazniť, že náš člen ELITNÉHO KLUBU sa v americkom meste Tunica stal víťazom zámorského turnaja MMA organizácie Bellator, kde vo finále poloťažkej hmotnostnej kategórie (do 93 kg) knokautoval domáceho Američana Travisa Wiuffa (35) už po 25 sekundách. No hlavne sa pripravuje naplniť si svoj  celoživotný sen a dotknúť sa hviezd v organizácii UFC.

 

PETER VARINSKÝ, v súčasnosti najobľúbenejší športový moderátor na Slovensku a trojnásobný nositeľ titulu OTO (populárnej ankety Osobnosť televíznej obrazovky) redaktor a moderátor ŠPORTOVÉHO SPRAVODAJSTVA v TV MARKÍZA.

 

MAKO HINDY, tanečník, dablér, kaskadér a herec, ktorého veľmi dôverne poznajú aj v HOLLYWOODE (okrem iného si zahral SMRTONOSNEJ PASCI 5 s Bruceom Willisom).

 

OLIVER ANDRÁSY,  moderátor, scenárista a režisér a  dlhodobo jeden z najznámejších humoristov na Slovensku a v Čechách. Autor a moderátor cyklických rozhlasových relácií Humorikon, Päťadvadsať, Dereš, autor televíznych relácií v bývalom Československu Apríl, Apríl, Pátranie pokračuje, Škola života, autor a moderátor televíznych relácií, Čo dokáže ulica, Aj múdri schybí, Dereš a  producent a režisér televíznych relácii, Bonzáčik, Dva na tri, ale v poslednom období hlavne, Nikto nie je dokonalý.

 

Ako pre netky.sk povedal prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef Oklamčák, "v posledných týždňoch sme po prísnom výbere prijali do ELITNÉHO KLUBU  "LEVOV" ozaj tie naj, naj osobnosti kultúrneho, športového a spoločenského života. A tak napĺňame svoje ciele, mať medzi sebou tu najväčšiu špičku ľudí, ktorí dosiahli veľké úspechy a sú populárni aj za hranicou nášho štátu."

 

Pokiaľ chcete zažiť atmosféru prijímania nových členov "LEVOV", pozrite si fotogalériu a video:

 

(Zdroj: Bonario Pictures)




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona