FOTO a VIDEO Nitriansky Agrokomplex sa zmenil na detský svet

NETKY.SK • 27 Jún 2016, 15:20 • 2 min
FOTO a VIDEO Nitriansky Agrokomplex sa zmenil na detský svet

NITRA – Tento víkend sa v nitrianskom výstavisku Agrokomplex konal už druhý ročník 1.detského festivalu a veľtrhu. Deti sa naozaj bavili a netky.sk boli toho súčasťou.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Deti sa v pavilóne A mohli zabaviť v najväčšej Mattel family zóne v Československu. Na viac ako 2-tisíc metroch štvrcových čakali na deti zóny MEGA BLOKS, BARBIE, HOT WHEELS, MONSTER HIGH, BOOMco, FISHER-PRICE, MAŠINKA TOMÁŠ, streetball s Monster High, vlasové a návrhárske štúdio Barbie, Hot Wheels Star Wars ale aj relaxačná zóna pre najmenších.

 

V pavilóne B deti mohli spoznať rôzne spoločenské hry z celého sveta a v pavilóne C si väčšie deti mohli zahrať hry na hracích konzolách Xbox a Playstation.

 

V rámci detského festivalu a veľtrhu si deti mohli aj zašportovať na nafukovacom hrade, preliezkách, ale mohli si zahrať aj floorball a aj futbal s kempom Roberta Vitteka.

 

Deti svojimi vystúpeniami pobavili Miro Jaroš a Majster N.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies