FOTO a VIDEO Neuveríte, že táto žena je už stará mama a má 41-ročnú dcéru

NETKY.SK • 10 Máj 2016, 09:31 • 2 min
FOTO a VIDEO Neuveríte, že táto žena je už stará mama a má 41-ročnú dcéru

LOS ANGELES – Neuveríte, koľko má táto žena rokov. Vyzerá mladšie ako svoja dcéra a postavu jej závidia aj o 40 rokov mladšie ženy.

slovakia

left justify in out

Wendy Ida pochádza z amerického štátu Kalifornia a je už starou mamou. Jej dcéra má 41 rokov a všetci si myslia, že sú sestry. Pri pohľade na ich spoločnú fotografiu Wendy dokonca vyzerá mladšie.

 

img

 

Aký je jej recept na večnú mladosť? Podľa Wendy je to intenzívne cvičenie. Každý deň maká naplno 1,5 až 2 hodiny v posilňovni už viac ako dve desaťročia.

 

 

 

Do fitka začala chodiť, keď mala 43 po tom, čo ukončila manželstvo s mužom, ktorý ju ponižoval. Dnes je top fintness trénerkou v Los Angeles.

 

„Mám 64 rokov a som v mojej najlepšej životnej forme,“ hovorí a zároveň dodáva: „Keď ostatným poviem, koľko mám rokov, neveria mi a chcú vidieť môj vodičák. Ľudia hovoria, že vyzerám ako tridsiatnička.“

 

img

 

Prvej fitness súťaže sa zúčastnila, keď mala 57 rokov. Na svoje 60. Narodeniny vytvorila Guinessov rekord v počte angličákov za minútu. Spravila ich 37.

 

 

 

„Chcem byť inšpiráciou pre všetkých, ktorí si hovoria: „Som na to príliš starý,“ hovorí fitness trénerka, ktorá je zároveň aj motivátorkou.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies