FOTO a VIDEO Muž opustil ženu i deti, v novej rodine žije ako 6-ročné dievčatko

NETKY.SK • 15 December 2015, 17:00 • 2 min
FOTO a VIDEO Muž opustil ženu i deti, v novej rodine žije ako 6-ročné dievčatko

OTTAWA - Kanaďan opustil 23-ročné manželstvo a sedem detí, aby sa si splnil sen a stal sa 6-ročným dievčatkom.

slovakia

left justify in out

Stefonknee Wolscht (52) sa už počas manželstva sa začal prezliekať do ženských šiat, no jeho žena tým nebola nadšená a dala mu na výber. Buď prestane, alebo bude musieť ísť z domu preč. Vybral si druhú možnosť a pre svoj sen sa napokon vzdal rodiny, keď mal 46 rokov. Našiel si adoptívnych rodičov, ktorí sa stali jeho dobrými priateľmi a akceptujú ho takého, aký je.

 

Keď sa jeho najstaršia dcéra vydávala, požiadala otca, aby prišiel na svadbu ale ako muž. Židala však po ňom, aby sedel mimo hostí a nebavil sa s ostatnými. To Paul (Stephanie) nezvládla a pokúsila sa vziať si život. Z hlbokej depresie sa nakoniec dostal a teraz šťastne nažíva si so svojou novou rodinou. 

 

“Moja adoptívna mamička a otecko sú šťastní, že ma majú ako malé dievčatko a ich deti ako aj vnúčatá má absolútne podporujú”, povedal Wolschtt, ktorý mal byť pôvodne 8-ročným dievčatkom, ale napokon to zmenil na 6-ročné, aby mohol byť úplne najmladší.

 

“Je nám spolu úžastne, veľa sa spolu hráme, maľujeme, robíme veci ako deti, je to taká terapia hrou,” opisuje život v novej rodine Wolschtt. 

 

 

img

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies