FOTO a VIDEO Mazurek v parlamente nadával na islam, večer to zajedol kebabom

NETKY.SK • 2 Február 2017, 08:22 • 2 min
FOTO a VIDEO Mazurek v parlamente nadával na islam, večer to zajedol kebabom

BRATISLAVA – Poslanec Kotlebovej ĽSNS Milan Mazurek sa v parlamente opäť vyjadroval na tému islam.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný Mazurek sa mal včera ospravedlniť za proti islamské výroky, inak mu hrozila pokuta vo výške tisíc eur. Svoje „ospravedlnenie“ však využil a opäť sa pustil do islamu.

 

„Týmto sa vám chcem ako radikálnemu zástancovi islamu a ortodoxnému obhajcovi sionizmu v jednej osobe ospravedlniť za to, že som vás urazil tým, že som v tomto pléne povedal o islame a o Izraeli čistú pravdu. Ja vám veľmi pekne ďakujem za to, že sa môžem ospravedlniť, pretože v akomkoľvek islamskom štáte by mi za toto zrejme odťali hlavu,“ odkázal Mazurek Andrejovi Dankovi, ktorý poslancovi ĽSNS pokutu navrhol.

 

 

Poslancovi Kotlebovej ĽSNS po tejto náročnej reči vyhladlo, a tak sa spolu s podpredsedom strany Milanom Uhríkom vybral kúpiť večer. Zarytý odporca islamu sa paradoxne vybral na kebab.

 

Na kebabe, ktorý je v Európe označovaný, ako „symbol imigrácie z islamského sveta“, ich stretol poslanec OĽaNO Ján Marosz. Išlo o reštauráciu pri poslaneckej ubytovni na Kohútovej ulici.

 

“V pozadí v TV turecké pesničky a Miňo si objednáva od Turka niečo mňam... veď sa cez deň "narobil". Takí sú naši fašouni. Verím, že láska (a úcta) prejdú cez žalúdok...,“ napísal k fotografiám Marosz.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies