FOTO Matka minula na plastiky tisíce eur, aby vyzerala ako jej dcéra

NETKY.SK • 22 Marec 2016, 16:00 • 2 min
FOTO Matka minula na plastiky tisíce eur, aby vyzerala ako jej dcéra

BURNLEY - Túžba po kráse je u žien veľmi silná. Extrémnym príkladom je jedna matka, ktorá minula už 40 000 libier (50 767 eur) na to, aby vyzerala ako jej dcéra.

slovakia

left justify in out

„Rozhodla som sa zmeniť na svoju dcéru, pretože je krásna. Chcem vyzerať tak dobre, ako ona,“ vysvetlila 57-ročná Janette Harrows, ktorá v súčasnosti vyzerá ako sestra svojej 36-ročnej dcéry Jane.

 

„Keď si nás ľudia pletú so sestrami, cítim sa skvele, a neľutujem tie peniaze, ktoré som utratila na všetky tie plastiky,“ priznáva. „Vyzeráme rovnako, nosíme rovnaké oblečenie, rovnaký účes, obe máme štíhlu postavu, tak prečo by si ľudia nemysleli, že sme sestry. Nikdy som nechcela vyzerať staro,“ dodáva.

 

Jane spočiatku nebola nadšená rozhodnutím svojej mamy, aby sa stala jej podobizňou. „Bola som zdesená, nechcela som, aby vyzerala ako ja. Chcela som, aby ľudia vedeli, že je moja matka,“ povedala Jane, ktorá napokon svoju mamu pochopila a zmierila sa s realitou. Janette podstúpila za tri roky 9 plastických zákrokov v oblasti tváre, za čo neváhala zaplatiť tisícky libier.

 

„Ja osobne by som plastiku asi nepodstúpila. Vždy keď ide mama na zákrok, mám strach, že sa niečo pokazí, ale ona si ide za svojím cieľom a ja to rešpektujem,“ dodala Jane.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies