FOTO a VIDEO Masaker v pekingskom nákupnom centre: Muž so samurajským mečom zabil ženu, Francúza zranil

NETKY.SK • 13 August 2015, 11:40 • 2 min
FOTO a VIDEO Masaker v pekingskom nákupnom centre: Muž so samurajským mečom zabil ženu, Francúza zranil

PEKING - Neznámy útočník dnes v obľúbenom obchodnom centre čínskej metropoly Peking pobodal dvoch ľudí - Francúza a Číňanku. Žena zraneniam podľahla, uviedla pekinská polícia. O incidente informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Polícia po útoku zadržala podozrivého 25-ročného muža zo severovýchodnej čínskej provincie Ťi-lin, vyhlásila polícia prostredníctvom svojho mikroblogu.

 

Na sociálnych sieťach sa následne po incidente objavilo viacero videí a fotografií zachytávajúcich muža prechádzajúceho okolo obchodného komplexu Uniqlo, ako máva dlhým samurajským mečom, zatiaľ čo neďaleko krváca žena.

 

 

 

Iné fotografie z miesta zase zachytávajú muža, ktorý sa použitím vlastných rúk pokúšal zastaviť žene krvácanie z hrude a neskôr kráčal s policajtmi, pričom si rukou držal vlastné zranenie.

 

 

 

Obe obete previezli do nemocnice, kde žena zraneniam podľahla, uviedla pekinská polícia - detaily ohľadom stavu zraneného muža však neposkytla.

 

Čínska vláda pociťuje pre podobné útoky stále väčšie znepokojenie. V minulosti dokonca na miestach, ktoré označila ako chúlostivé, zakázala predaj nožov.

 

Upozornenie: Video nie je vhodné pre slabšie povahy

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies