FOTO a VIDEO Lekári Traubner a Štofko v elitnom klube Oklamčákových"Levov"

NETKY.SK • 6 November 2015, 18:00 • 2 min
FOTO a VIDEO Lekári Traubner a Štofko v elitnom klube Oklamčákových"Levov"

BRATISLAVA - ČESKOSLOVENSKÝ LEV - OKLAMČÁK SHOW SPORT TEAM, po prísnom výbere, prijal do svojho ELITNÉHO KLUBU, ďalších členov, tentokrát osobnosti z oblasti medicíny.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Novými členmi sa stali: prof. MUDr. Pavel TRAUBNER Phd., čestný predseda Ústredného zväzu židovských náboženských obcí v SR, bývalý prednosta I. neurologickej kliniky FNsP v Bratislave a bývalý dekan Lekárskej fakulty UK v Bratislave.

 

MUDr. JURAJ ŠTOFKO PhD., primár I. neurologická klinika LFUK a UNB Bratislava, riaditeľ Inštitút fyzioterapie, balneológie a liečebnej rehabilitácie v Piešťanoch (IFBLR) Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave, dlhoročný člen poradného zboru predsedu vlády SR a okrem toho, je to organizátor najprestížnejšieho a najstaršieho plesu / 95 ROKOV/ v ČESKOSLOVENSKU - MEDICKÉHO PLESU, na ktorého organizovaní sa podieľa už od roku 1975. V showbiznisových kruhoch ho poznajú ako NEW TRAUBNER.

 

Akt prijatia sa uskutočnil v klube ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - OKLAMČÁK SHOW SPORT TEAMU, Restaurant & Pub - ČIERNA STUDŇA v Bratislave. Za člena ELITNÉHO KLUBU, za prítomnosti prezidenta "levov" Jozefa OKLAMČÁKA, ho pasoval spevák a riaditeľ pre kultúru a zábavu Igor KMEŤO a herečka Janka VALOCKÁ.

 

Ako nám povedal prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef OKLAMČÁK, "po mnohých osobnostiach športu, kultúry a showbiznisu, sme po prísnom výbere prijali medzi nás, dvoch uznávaných odborníkov z oblasti medicíny. Veľmi ma teší, že moji priatelia, Pavel TRAUBNER a Juraj ŠTOFKO ,prijali našu ponuku a tak "levy" budú mať vo svojich radoch aj "osobných lekárov". "

 

Pokiaľ chcete zažiť atmosféru prijatia nových členov, pozrite si video nášho filmového štábu:

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona