FOTO a VIDEO Krvilačný gang MS-13 túži po svetovom prvenstve, chce si podmaniť aj Austráliu

NETKY.SK • 9 Január 2017, 16:30 • 2 min
FOTO a VIDEO Krvilačný gang MS-13 túži po svetovom prvenstve, chce si podmaniť aj Austráliu

SAN SALVADOR – Smrtiaci gang, ktorý si hovorí Mara Salvatrucha (MS-13), chce získať absolútne prvenstvo v zločinnosti na svete a najnovšie mieri do Austrálie, kde chce obsadiť nové územia.

slovakia

left justify in out

Kolískou a hlavnou „liahňou“ MS-13 je stále Stredná Amerika. Pouličný gang je známy barbarskými bojmi, chladnokrvným zabíjaním, obchodovaním s drogami, znásilneniami, prevádzačstvom a túžbou byť číslom jedna v počte vrážd.

 

Členovia gangu sú rozpoznateľní vďaka rozsiahlym a symbolickým tetovaniam na telách a tvárach. Noví členovia sú prefíkanejší a tetovaniam sa radšej vyhýbajú, aby pre policajtov neboli tak ľahké terče.

 

 

Nový člen musí pre prijatie do skupiny podstúpiť brutálnu bitku od členov gangu, potom sa stane jedným z nich.

 

Gang úraduje už v 42 štátoch USA, v celom Mexiku, Guatemale, Hondurase, Salvádore a Puerto Ricu, Španielsku, Kanade a teraz mieri do Austrálie.

 

 

Predpokladaný počet členov gangu je 100 000 po celom svete. Títo zločinci verbujú aj deti, ktoré majú len okolo osem rokov. Nelojálnosť sa trestá zmrzačením alebo smrťou.

MS-13 disponuje širokým sortimentov strelných zbraní, aj keď niektorí členovia preferujú mačety.

 

Gang je v Severnej Amerike veľkou hrozbou a tamojšie úrady sa pokúšajú deportovať čo najviac jeho členov späť do Strednej Ameriky.

 

MS-13 je tak rozšírený, že v Salvádore má vo väznici dokonca vlastné oddelenie, kam sa údajne boja vstúpiť aj dozorcovia.

 

Názov Gangu je odvodený od partizánov zo Salvatrucha, ktorí bojovali v občianskej vojne, a tiež zo slova marabunta, čo je názov agresívneho druhu mravca.

 

Jeden z pôvodných členov povedal, že jeho muži jednoducho „milujú vojnu" a chcú ju viesť v uliciach svojej novej krajiny.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies