FOTO a VIDEO Krásna Ruska dostala padáka, podľa šéfov bola príliš sexi

NETKY.SK • 4 December 2015, 20:00 • 2 min
FOTO a VIDEO Krásna Ruska dostala padáka, podľa šéfov bola príliš sexi

PETROHRAD - Mladá krásna Ruska stratila prácu, pretože jéj šéfovia usúdili, že je príliš sexi. Dotkla sa ich séria fotografií, ktoré si dievčina nechala urobiť, pre promo svojho druhého zamestnania.

slovakia

left justify in out

Eleonora Verbickaja pracovala ako úradníčka na miestnom úrade v ruskom Petrohrade a práve sa ju chystali povýšiť. Avšak keď nedávno prišla do práce, na stole si našla odkaz s výpoveďou. Navštívíla vedenia, aby zistila, kde tak veľmi pochybila. Oznámili jej, že nadriadení narazili na jej sexi fotografie, ktoré nafotila v snahe rozbehnúť svoju kariéru ako dídžejka vystupujúca pod pseudonymom Ellis Sexton.

 

Fotky sa im zdali príliš provokatívne a tým pádom nevhodné pre pozíciu miestnej úradníčky, tak ju prosto vyhodili.Verbickajovej právnik je presvedčený o tom, že jeho klientka dostala výpoveď len preto, že bola príliš sexi. Zdôraznil, že nikdy neprišla do práce nevhodne oblečená, ani sa iným spôsobom morálne neprevinila."Podľa ruského práva nespravila nič zlé. Je to čisto otázka morálky," vyhlásil Maxim Jušin.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies