FOTO a VIDEO Kozmetička žene zničila život, v zrkadle nespoznáva samu seba

NETKY.SK • 2 Február 2016, 16:00 • 2 min
FOTO a VIDEO Kozmetička žene zničila život, v zrkadle nespoznáva samu seba

BRISBANE - Žena, ktorá trpí vzácnou poruchou kože dermatomyozitídou, a nemôže tak nosiť bežný make-up, sa rozhodla pre permanentné dekoračné tetovanie. Zo salónu krásy však vyšla so slzami v očiach.

slovakia

left justify in out

Mary Malargic (49) chcela na svojej tvári  len ľahkú úpravu, ktorá by jej zvýraznila tvár, no zároveň zachovala prirodzený vzhľad. Kozmetičke dokonca ukázala obrázok,  ako malo kozmetické tetovanie vyzerať, no zbytočne. Žena  ju znetvorila na nepoznanie. "Už nevyzerám, ako ľudská bytosť," povedala so slzami pani Malargic. „Je toto prirodzené? Nie!"

 

Kozmetické služby tohto druhu stoja v Británii priemerne  2000 libier (2 600 eur), pani Malargic sa však nechala ošáliť lákavou ponukou, kde mala mať tetovanie obočia, očné linky a kontúru pier len za 300 libier (390 eur). Po siedmich hodinách utrpenia, sa pani Malargic pozrela do zrkadla, a s hrôzou zistila, že očné linky nie sú rovnomerné, a obočie je príliš hrubé.

 

Dcéra poškodenej, Natalie donútila pofidérnu kozmetičku, aby mame tetovanie zadarmo napravila. Po ďalšom bolestivom zákroku, však  vyzerala ešte horšie. "Je to strašné. Vyzerám, ako klaun. Nespoznávam samu seba."

 

Keď sa do prípadu pustili médiá, a padla otázka či má kozmetička Mariam diplom alebo potrebnú  kvalifikáciu, so zakrytou tvárou odvetila, že nevie.  Pani Malargic  teraz zvažuje drahé laserové odstránenie tetovania. Keď sa Mariam opýtali, či je ochotná poškodenej preplatiť nápravu, neodpovedala.

 

Prípad pravdepodobne  vyrieši až súd. Salon si na Facebooku následne zmenil názov, a odstránil adresu aj kontaktné číslo.

 

img

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies