FOTO a VIDEO Každý človek má na svete údajne 7 dvojníkov: Toto nie sú dvojičky, ale úplne cudzí ľudia

NETKY.SK • 2 December 2016, 18:23 • 2 min
FOTO a VIDEO Každý človek má na svete údajne 7 dvojníkov: Toto nie sú dvojičky, ale úplne cudzí ľudia

LONDÝN - Tieto páry môžu vyzerať ako identické dvojčatá, ale prekvapivo sa jedná o úplne cudzích ľudí, ktorí pochádzajú dokonca z iných krajín.

slovakia

left justify in out

Skupina dvojníkov sa našla vďaka novej televíznej šou na britskom Channel 4 s názvom “Hľadám moje vzdialené dvojča,“ ktorá sa začne vysielať budúcu stredu. Televízia však zverejnila krátku ukážku, kde sa páry predstavujú.

 

 

Odborníci sa domnievajú, že každá tvár má na svete sedem „kópií.“ Sociálne médiá v dnešnej dobe hľadanie dvojníkov veľmi uľahčujú.

 

Na televíznom programe sa podieľa aj londýnska Nemocnica St. Thomas, ktorá sa snaží o vzdialených dvojčatách získať čo najviac informácií.

 

Zaujímavosťou je, že podobnými črtami nie je len vzhľad. Páry majú dokonca rovnaké pohyby a mimiky. Napríklad dvaja starší muži oblečení do žltých tričiek Neil a John si zvyknú rovnako prekrižovať ruky na hrudi. Blondínky Shannon Lonergan z Írska a Sara Nordstrom zo Švédska boli prichytené ako si rovnakým spôsobom a v rovnakom čase podvedome prechádzajú po vlasoch.

 

"S odborníkmi v Nemocnici St. Thomas dúfame, že dokument dokáže, že sme si s niektorými ľuďmi viac podobní, ako by sme si mohli myslieť," povedal riaditeľ programov a výkonný producent Mentorn Media Tayto Simpson.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies