FOTO a VIDEO Fanúšikovia sa bavia na Weissov účet, internet zaplavili vtipné koláže

NETKY.SK • 6 Október 2016, 17:51 • 2 min
FOTO a VIDEO Fanúšikovia sa bavia na Weissov účet, internet zaplavili vtipné koláže

BRATISLAVA - Slovenský futbalista Vladimír Weiss ml. v súčasnosti prežíva ťažké časy. Osudnou sa mu stala jazda v preplnenom aute, počas ktorej ho zastavila polícia a obvinila ho zo šoférovania pod vplyvom alkoholu.

slovakia

left justify in out

Weiss sa však bráni a opakovane zdôrazňoval, že on auto nešoféroval. „Ja som nešoféroval. Všetko sa vysvetlí," povedal v pondelok pre Šport24.sk Vladimír Weiss ml. V stredu sa k celej situácii vyjadril aj na sociálnej sieti Twitter: "Chcem len zdôrazniť, AUTO SOM NEŠOFÉROVAL a som presvedčený, že o tejto záležitosti rozhodnú kompetentné orgány."

 

Na polícii sa ešte v ten istý deň prihlásil človek, ktorý tvrdí, že šoférom WeissovhoMercedesu bol on. „Ja som šoféroval. Bol som o tom už aj vypovedať na polícii. Urobili sme hlúposť, že sme išli v aute desiati. To je všetko, čo môžem v tejto chvíli k celej záležitosti povedať," povedal pre Plus JEDEN DEŇ David, ktorý bol v spomínanom aute.

 

Toho sa chytili internetový vtipkári a zaplavili sociálne médiá satirickými kolážami.

 

img

 

img

 

img

 

img

 

img

 

 

 

img

 

img

 

img

 

img

 

V sobotu 1. októbra večer si Weiss s partiou kamarátov vyšli do jedného z bratislavských podnikov. Po zábave opustili klub a nastúpili do Weissovho luxusného 8-miestneho Mercedesu.

 

Neskôr ich zastavila policajná hliadka a nastali problémy. Zistilo sa, že v aute sedelo až 10 osôb a Weiss odmietol dychovú skúšku. Podľa polície šoféroval automobil práve futbalový reprezentant. Ten to však popiera a tvrdí, že za volantom nesedel.

 

Kozák v tejto súvislosti talentovaného futbalistu vylúčil  z reprezentácie na dva zápasy s tým, že hráči musia mať na ihrisku čistú hlavu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies