FOTO a VIDEO Ďalšia streľba v nočnom podniku na Floride: Najmenej dvaja mŕtvi

NETKY.SK • 25 Júl 2016, 12:03 • 2 min
FOTO a VIDEO Ďalšia streľba v nočnom podniku na Floride: Najmenej dvaja mŕtvi

FORT MYERS – Ďalšia krvavá streľba v nočnom podniku na Floride. V podniku sa zabávali tínedžeri, niektorí mali menej ako 15 rokov.

slovakia

left justify in out

Štyri osoby ostávajú v nemocničnej starostlivosti po streľbe pred nočným klubom v meste Fort Myers v americkom štáte Florida, pri ktorej v noci na dnes zomreli dvaja ľudia a 17 utrpelo zranenia. Napísala to agentúra AP. Manažment nemocnice spresnil, že dvaja hospitalizovaní sú v kritickom stave a ďalší nie sú v ohrození života. Ostatných zranených prepustili po ošetrení dnes ráno.

 

Krvavý incident sa odohral vo floridskom meste Fort Myers v bare Club Blu. Útočník začal strieľať  okolo jednej hodiny nad ránom, okolo 7:00 SEČ.

 

 

 

„Ďakujem Bohu, že je moja dcéra okej. Mohli ju totiž zastreliť. Skrývala sa medzi autami,“ povedala Syreeta Gary, ktorej dcéra bola v čase streľby v podniku a dodala: „Je neuveriteľné, že deti sa nemôžu zabaviť, pretože po uliciach behajú krminálnici, ktorí chcú terorizovať ľudí.“

 

 

 

Podľa NBC News sú obeťami dvaja muži. Polícia zadržala podozrivého strelca na inom mieste a začala pátrať po ďalších osobách, ktoré mohli byť zapletené do incidentu. Motív činu zatiaľ nezistila. Jednou z obetí je aj 14-ročný chlapec.

 

Na mieste nešťastia našli policajti mnoho nábojníc. Svedkovia uviedli, že bolo počuť až 30 výstrelov, uviedla agentúra DPA.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona