FOTO a VIDEO Chris Powell si zamiloval Bratislavu: Slovensku spravil veľkú reklamu

NETKY.SK • 20 Október 2016, 14:52 • 2 min
FOTO a VIDEO Chris Powell si zamiloval Bratislavu: Slovensku spravil veľkú reklamu

BRATISLAVA – Svetoznámy kondičný tréner Chris Powell navštívil Bratislavu a naše hlavné mesto si zamiloval.

slovakia

left justify in out

Powell, ktorého Slováci poznajú z relácie extrémne premeny, strávil na Slovensku niekoľko dní a na svojom facebooku pridal fotografiu aj video z nášho hlavného mesta.

 

„Tu som, na vrchole sveta v Bratislave. Strávil som tu neskutočný čas, prajem vám, aby ste tu mohli byť aj vy. Za mnou môžete vidieť mesto, historickú časť a hrad. Tunajší ľudia sú viac než pohostinní, bol to neuveriteľný výlet, ktorý sme si spoločne užili. Skutočne sa teším na to, kedy sa do Bratislavy opäť vrátim,“ povedal Chris vo videu, ktoré natočil na streche UFA, ktoré sa nachádza na Moste SNP.

 

 

 

Ešte predtým zverejnil na svojom facebooku fotografiu z centra Bratislavy s popisom: „Ahoj Bratislava!!! Za posledných pár dní som sa zamiloval do strednej Európy - do jej kultúry, ľudí a kuchyne. Veľká vďaka za všetku tú lásku a pohostinnosť... Čoskoro sa vidíme opäť!!! #Slovakia.“

 

 

 

Chris Powell má na svojom facebooku viac ako milión fanúšikov. Chris teda spravil Slovensku veľmi dobrú reklamu, pretože viacerí jeho fanúšikovia chcú po jeho príspevkoch Slovensko navštíviť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies