FOTO a VIDEO Bratislava je mesto duchov: Prázdne cesty, v centre hrajú na ulici futbal

NETKY.SK • 16 September 2016, 18:35 • 2 min
FOTO a VIDEO Bratislava je mesto duchov: Prázdne cesty, v centre hrajú na ulici futbal

BRATISLAVA – Bezpečnostné opatrenia počas summitu lídrov EÚ v Bratislave vyhnali takmer všetkých občanov z mesta a naše hlavné mesto vyzerá ako mesto duchov.

slovakia

left justify in out

Cesty v Bratislave sú na pracovný deň a ešte k tomu piatok neobvykle prázdne. Polícia čiastočne skomplikovala dopravu, keď nečakane uzatvorila Starý most.

 

 

V hlavnom meste sú však aj napriek veľkým dopravným obmedzeniam cesty takmer prázdne a v meste to vyzerá, akoby bol víkend. Ľudia asi poslúchli premiéra Fica, ktorý občanom mesta odporučil, pokiaľ im to pracovné povinnosti dovolia, aby si naplno užili predĺžený víkend mimo hlavného mesta.

 

Takto to vyzeralo okolo 13:00 na bratislavskom obchvate

 

 

Na Štefánikovej ulici v centre mesta hrali futbal

 

 

Policajti nemuseli zatiaľ riešiť žiadne vážne narušenia bezpečnosti.

 

Dopravné obmedzenia poobede

Pri presune delegácií v čase od 13.00 do 14.00 h bude úplné uzavretá Ulica Palisády od Bratislavského hradu, Hodžovo námestie, Staromestská ulica od zjazdu z Mosta SNP na Rázusovo nábrežie, cez Vajanského nábrežie až po Šafárikovho námestie. "Odklon dopravy bude v križovatke Dostojevského rad – Landererova a z opačnej strany podľa aktuálnej situácie v smere z Karlovej Vsi do mesta už na Nábreží Generála L. Svobodu do Mlynskej doliny pod mostom Lafranconi. Následne bude približne na 15 minút úplne uzavretá doprava cez všetky bratislavské mosty, aj pre peších," tvrdí Dobiášová.

 

Od 15.30 do 16.30 bude podľa hovorkyne obojsmerne uzavretá cesta v úseku od vodného diela (Danubiana) cez Čunovo, ďalej Panónska cesta v smere od Umelého kopca na Most SNP, obojsmerne Staromestská ulica, Hodžovo námestie a Ulica Palisády po Bratislavský hrad.

 

"Po 18.00 h bude priebežne obmedzená premávka na Ulici Palisády, Hodžovom námestí, Einsteinovej ulici a priebežne uzatváraný diaľničný obchvat diaľnice D1 v smere od Mosta SNP po bratislavské letisko, a uzavreté výjazdy na diaľnicu z Einsteinovej, Dolnozemskej, Bajkalskej a Gagarinovej ulice," konštatovala hovorkyňa.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies