FOTO a VIDEO Brat Kim Kardashian má so striptérkou Blac Chyna prvé dieťa

NETKY.SK • 11 November 2016, 19:37 • 2 min
FOTO a VIDEO Brat Kim Kardashian má so striptérkou Blac Chyna prvé dieťa

LOS ANGELES – Brat Kim Kardashian, Rob sa stal otcom. Jeho snúbenica, profesiou striptérka Blac Chyna mu porodila dievčatko, ktoré vážilo 3,3 kg.

slovakia

left justify in out

Pyšný otec sa na Instagrame pochváli fotografiou potomka tesne po pôrode, pričom poďakoval Blac Chyne, že bola počas pôrodu statočná. "Dnes bol úžasný deň. Som veľmi šťastný. Ďakujem Blac Chyna, že si nám dala dieťa a bola si tak silná! Veľmi ťa ľúbim a neviem sa dočkať, keď ju uvidím ako rastie spolu s tebou Chy! Milujem ťa aj Dream a obe si vás vážim. Viem, že všetci hovoria, že to je moje dvojča, ale má definitívne tvoj nos Chy," napísal k fotke Rob.

 

 

Blac Chyna má už štvorročného syna s raperom Tygom. Svoje druhé dieťa porodila cisárskym rezom v nemocnici v Los Angeles. Partner jej doprial maximálny komfort, pričom za jednu noc v nadštandardnej izbe zaplatili takmer štyritisíc eur. V tej istej nemocnici dávnejšie priviedla na svet dieťa aj Kim Kardashian. 

 

 

Dream Renee Kardashian 💕

Video uverejnené používateľom Blac Chyna (@blacchyna),

 

Kardashianovci tiež podľahli novému hitu na sociálnych sieťach Mannequin Challenge a natočili pred pôrodom krátke video, v ktorom akoby všetci na moment zamrzli.

 

 

Dream Team 💙💙☘🙇🏿 #MannequinChallenge

Video uverejnené používateľom ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies