FOTO a VIDEO Apple predstavil nový iPhone 7: Vodeodolný s bezdrôtovými slúchadlami

NETKY.SK • 8 September 2016, 18:24 • 2 min
FOTO a VIDEO Apple predstavil nový iPhone 7: Vodeodolný s bezdrôtovými slúchadlami

SAN FRANCISCO – Po mesiacoch očakávaní, firma Apple konečne odhalila nový iPhone 7 a najnovšiu verziu hodiniek Apple Watch.

slovakia

left justify in out

Nový iPhone nemá výstup na slúchadlá, ten nahradil stereo reproduktormi, mal by mať predĺženú životnosť batérie a iPhone 7 Plus bude vybavený fotoaparátom s dvojitým objektívom.

 

 

CEO spoločnosti Apple Tim Cook otvoril prezentáciu v Bill Graham Civic Auditorium v San Franciscu video, v ktorom sa so známym zabávačom Jamesom Cordenom v jeho Carpool Karaoke. Neskôr sa k nim pridal aj Pharrell, ktorý Cookovi poradil, ako sa má obliekať.

 

 

Potom prešiel rovno k veci. „iPhone sa stal doslova kultúrnym fenoménom,“ povedal Cook a dodal: „Predali sme ich viac ako miliardu, čo z neho robí najpredávanejší produkt svojho druhu na svete. Toto je najlepší iPhone, aký sme kedy vyrobili – toto je iPhone 7.“

 

 

Nový iPhone 7

Nový iPhone 7 bude stáť rovnako ako iPhone 6s a dokonca bude aj k dispozícii s 256 GB pamäťou. Novinkou sú aj dve čierne farby jedna je klasická a druhá tzv. jet black a oproti modelu iPhone 6 zmizli z telefónu tzv. anténne čiary.

 

 

 

Redizajnom prešlo aj stredové tlačidlo, ktoré sa dá upravovať a má aj schopnosť rozoznávať silu dotyku.

 

Ďalšou novinkou je, že iPhone 7 je prachu a vode odolný.

 

Telefón má stereo reproduktory a Apple odobral výstup pre slúchadlá. Nové slúchadlá Apple AirPods sa budú k telefónu pripájať bezdôtovo.

 

 

Veľkým vylepšením prešla ja kamera. Má širší objektív a senzor, ktorý dokáže automaticky upraviť roztrasený obraz. iPhone 7 má dva objektívy – širokouhlý a telephoto.

 

 

Okrem iPhone 7, Apple odhalilo aj nové hodinky Apple Watch Series 2, ktoré sú vode odolné (dá sa v nich dokonca aj plávať) a majú zabudovaný GPS senzor.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies