FOTO a VIDEO 28. ročník medzinárodného veľtrhu nábytku designu a architektúry

NETKY.SK • 19 Marec 2018, 19:00 • 2 min
FOTO a VIDEO 28. ročník medzinárodného veľtrhu nábytku designu a architektúry

BRATISLAVA - Každoročne v marci prináša veľtrh nábytku najnovšie trendy. Je zdrojom inšpirácie už takmer 30 rokov.

slovakia

left justify in out

Na tomto 28. ročníku prilákal obchodníkov, architektov, novinárov i verejnosť. Ani tento rok nechýbali na výstave nové produkty, nové materiály, nové trendy, nové technologické riešenia a poznatky. 

 

Významné no aj začínajúce slovenské a české firmy predstavujú svoju produkciu, ktorú konfrontujú s inými zahraničnými vystavujúcimi firmami, ale aj s konečným zákazníkom. Získavajú sa nové kontakty a potvrdzujú staré.

 

Na výstave môžete až do nedele obdivovať interiérový design, nábytok či doplnky do interiérov. Na svoje si prídu milovníci minimalizmu aj luxusu. 

 

Na veľtrhu nábytku máte možnosť v pavilóne M4 všetkých priaznivcov pekného dizajnu a kvalitnej slovenskej výroby. Môžete sa tešiť aj na výnimočný zážitok pri prezentácii nábytku pomocou virtuálnej reality. Virtuálna realita prenesie vaše predstavy do priestoru okolo vás – rýchlo, pohodlne a ľahko. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies