FOTO 80-ročná starenka prerušila štart lietadla na 5 hodín, do motora hádzala mince pre šťastie

NETKY.SK • 28 Jún 2017, 11:51 • 2 min
FOTO 80-ročná starenka prerušila štart lietadla na 5 hodín, do motora hádzala mince pre šťastie

ŠANGHAJ - Lietanie je najbezpečnejší spôsob dopravy, no mnoho ľudí sa toho stále bojí. Veď lietadlo ich vynesie 10 kilometrov nad zem a stáva sa, že občas spadnú. Jedna starenka si šťastie chcela poistiť osobitým spôsobom.

slovakia

left justify in out

Stroj spoločnosti China Southern Airlines mal letieť zo Šanghaja do mesta Kanton. Všetky prípravy prebiehali podľa plánu, až kým sa k lietadlu nepriblížila nemenovaná dôchodkyňa (80).

 

Bezpečný let si chcela poistiť tým, že pred nastúpením podišla k jednému z motorov lietadla a začala doň hádzať mince. Ostatní pasažieri aj zamestnanci letiska sa nestačili čudovať. Tento šialený čin našťastie nezostal bez povšimnutia a štart lietadla preložili o 5 hodín. Ostatní cestujúci starenku museli škaredo preklínať

 

 

Žena skončila v rukách policajtov, ktorým vysvetlila „dobrý úmysel“ svojho konania. Do motora chcela pôvodne hodiť až 9 mincí, no trafila len jednu. Aj tá však spôsobila veľké nepríjemnosti.   



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona