FOTO 38-ročný vodič zišiel pri Prievidzi z cesty a niekoľkokrát sa prevrátil, nehodu neprežil

NETKY.SK • 22 September 2016, 14:25 • 2 min
FOTO 38-ročný vodič zišiel pri Prievidzi z cesty a niekoľkokrát sa prevrátil, nehodu neprežil

PRIEVIDZA – Život 38-ročného muža z Oslian v okrese Prievidza si vyžiadala dopravná nehoda, ku ktorej došlo v stredu (21.9.) o 14.40 h na ceste II/512 pri Hornej Vsi. TASR o tom dnes informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

slovakia

left justify in out

"Vodič jazdil po ceste od Žarnovice na Hornú Ves na Škode Octavia, keď z doposiaľ nezistených príčin vyšiel s vozidlom mimo cesty vpravo, kde sa s ním niekoľkokrát prevrátil. Po tomto bolo auto následne vymrštené späť na cestu," uviedla k nehode Antalová. Tridsaťosemročný muž podľa nej utrpel zranenia, ktorým podľahol na mieste. "To, či pred jazdou požil alkoholické nápoje, ukážu až výsledky súdno-znaleckej pitvy. Na vozidle vznikla škoda asi 7500 eur," doplnila.

 

Poverený príslušník prievidzského okresného dopravného inšpektorátu už začal v tejto veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. "Príčina a miera zavinenia tragickej dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania," dodala trenčianska krajská policajná hovorkyňa.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies