FOTO 25-ročný muž z Nového Zélandu letel do USA, aby si vyrovnal účty so 14-ročnou dievčinou: Jej matka sa s ním vysporiadala naozaj rázne!

NETKY.SK • 28 Jún 2018, 16:00 • 2 min
FOTO 25-ročný muž z Nového Zélandu letel do USA, aby si vyrovnal účty so 14-ročnou dievčinou: Jej matka sa s ním vysporiadala naozaj rázne!

Prešiel tisícky kilometrov len preto, aby si vylial zlosť na dievčati, ktoré ho urazilo, dočkal sa však niečoho, čo by mu zrejme ani nenapadlo.

slovakia

left justify in out

25-ročný Troy George Skinner z Nového Zélandu si istý čas na internete dopisoval s mladým, len 14-ročným dievčaťom z USA. Nie je celkom jasné, čo sa medzi nimi odohralo a čo ho tak rozčúlilo, no isté je, že bol natoľko rozladený, až sa rozhodol podniknúť 13 500 kilometrovú cestu do Virginie len preto, aby si to so slečnou vybavil.

 

Cesta odhodlanému mladíkovi zabrala dva dni. Najskôr sa z Nového Zélandu dostal do Austrálie. Odtiaľ letel do Los Angeles a Washingtonu a následne autobusom do Richmondu. Posledných 30 kilometrov šiel už len stopom.

 

Ešte pred tým, ako definitívne našiel dom svojej online známej, zastavil sa v supermarkete, kde si zakúpil nôž aj lepiacu pásku. Keď dorazil do domu, matka dievčiny mu odmietla otvoriť dvere. Dokonca ho varovala, že má strelnú zbraň a nebojí sa ju použiť. Napriek tomu sa ale mladík dobíjal do domu, a tak k použitiu zbrane aj reálne došlo. Vydesená žena Skinnera postrelila!

 

Výtržník bol zasiahnutý do krku, momentálne je však mimo ohrozenia života. Prípadom sa zaoberá FBI, ktorá sa ho chystá obviniť z vlúpania so zbraňou so zámerom spáchať vážny zločin. Okrem toho preverujú, či je možné napadnúť jeho kontakt s mladistvou.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies