FOTO 20-ročný Alex má prácu snov: Cestuje po svete a testuje kvalitu nových služieb v lietadlách

NETKY.SK • 12 Október 2017, 16:00 • 2 min
FOTO 20-ročný Alex má prácu snov: Cestuje po svete a testuje kvalitu nových služieb v lietadlách

Alex rozhodne nemá prácu ako každý iný bežný dvadsiatnik.

slovakia

left justify in out

Alex Macheras je mladý muž, ktorý má už vo svojom útlom veku závideniahodnú prácu. Je totiž nielen dobre zaplatená, ale okrem toho mu ponúka možnosti, ktoré sa k väčšine z nás nikdy nedostanú. Jeho úlohou je cestovať po svete luxusnými lietadlami, kde testuje kvalitu jednotlivých ponúkaných služieb.

 

Alexa oslovujú aerolínie, ktoré medzi svoje lietadlá zaradia nové kusy. Jeho úlohou je vyskúšať, aký komfort daný stroj pasažierovi ponúka. Musí otestovať doslova každé sedadlo a, samozrejme, aj jedlo. Nie je teda ničím výnimočným, že sa po svete vozí v najluxusnejších lietadlách. V každom z nich je sám, aby mal dostatočný priestor odpozorovať aj tie najmenšie nedokonalosti.

 

Iste sa pýtate, ako sa 20-ročný chlapec dostal k takejto práci. Nebolo to také jednoduché. O lietanie sa intenzívne zaujímal už ako dieťa a absolvoval aj niekoľko leteckých kurzov. Keď mal 14 rokov, prvýkrát analyzoval letecký priemysel v britskej verejnoprávnej televízii. Dnes je z neho významný letecký analytik a spolupracuje s viacerými spoločnosťami, ktoré ho priebežne oslovujú ohľadom rôznej spolupráce.

 

 

Welcome to the Q Suite 🇶🇦 #qsuite #qatarairways #firstinbusiness #middleeast #aviation #travel #frequentflyer

Príspevok, ktorý zdieľa Alex Macheras (@alexlhr),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies