FOTO 12-ročné dievča si odrodilo vlastného brata: Splnilo si tým svoj sen

NETKY.SK • 16 Jún 2017, 13:29 • 2 min
FOTO 12-ročné dievča si odrodilo vlastného brata: Splnilo si tým svoj sen

MISSISSIPPI- 12-ročná Jacee Dellapena si splnila svoj veľký sen, keď vlastnej matke pomohla pri pôrode bračeka.

slovakia

left justify in out

Naozaj nezvyčajný sen si splnila 12-ročná Jacee, kotrá túžila byť pri pôrode svojho mladšieho brata. Ako uviedla jej mama, túto túžbu mala už vtedy, keď čakali jej sestru. Vtedy však bola ešte veľmi malá, preto jej to rodičia neumožnili.

 

Aj v tomto prípade dlho váhali, pretože podľa niektorých je prítomnosť mladého dievčaťa pri pôrode nevhodná. Táto drastická skúsenosť by ho mohla emocionálne poznačiť. Preto rodičia Jacee dôsledne zvažovali, či jej prítomnosť odobriť. Nakoniec sa rozhodli, že jej to umožnia.

 

A ukázalo sa, že urobili dobre. „Keď som sa pozerala do Jaceeinej tváre, vyjadrovala svoje emócie naplno. Koncentrácia na ňu mi pomáhala v tlačení,“ povedala Dede, matka Jacee. Celá skúsenosť mimoriadne utužila vzťah matky s dcérou.

 

Po pôrode Dede vyhlásila, že takýto zážitok by mali svojim deťom umožniť všetci rodičia. Pôrod sa netýka len samotnej ženy, je to vec celej rodiny. „Je to prirodzená súčasť života. A najmä pre dieťa, ktoré vchádza do puberty a sexuálne dozrieva, je to vhodný čas, pretože už naplno dokáže pochopiť, čo sa vlastne deje,“ povedala matka Jacee.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies