FOT a VIDEO Táto žena za ulici zachránila vtáčatko, teraz s ňou žije a učí sa rozprávať

NETKY.SK • 22 Júl 2016, 17:55 • 2 min
FOT a VIDEO Táto žena za ulici zachránila vtáčatko, teraz s ňou žije a učí sa rozprávať

HORSHAM – Zdomácnená vrana, ktorú na ulici našla dobrá duša Vikkie sa teraz učí rozprávať.

slovakia

left justify in out

Podnikateľka Vikkie (29) našla počas prechádzky opustené vtáčatko a vzala si ho do svojej starostlivosti. Vrana, ktorá dostala meno Fagin (po postavičke z Olivera Twista) sa potom stala jej verným kamarátom a neúnavným spoločníkom.

 

Fagin Vikkie sprevádza v kúpeľni, v aute, pozerá s ňou televíziu a hrá sa s jej psom, menom Inca. Záchrankyni sa zdá, že vtáčik sa pokúša o verbálnu komunikáciu. "Keď som po troch mesiacoch prišla domov, zavolala som na neho a on prišiel. Dokonca sa ma snažil pozdraviť,“ povedala. Na artikulácii však ešte musí popracovať.

 

 

"Hrá sa so všetkým čo nájde a trhá mi cigarety. Ale je aj skvelý pomocník, napríklad chytá muchy a pavúky,“ opisuje ich spoločný život.

 

"Fagin má úplnú voľnosť. Okno je stále otvorené, môže ísť kam chce. Myslela som, že keď povyrastie, odletí, ale on je stále so mnou,“ teší sa Vikkie, ktorú by údajne jeho odchod veľmi ranil.  

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies