Forza Catania: Catania dlhuje Dukle 350 000 eur za Gyömbéra

NETKY.SK • 5 December 2013, 17:55 • 2 min
Forza Catania: Catania dlhuje Dukle 350 000 eur za Gyömbéra

CATANIA - Držiteľ koncového svetla v tabuľke najvyššej talianskej futbalovej súťaže Serie A Catania Calcio dlhuje Dukle Banská Bystrica 350 000 eur za slovenského obrancu Norberta Gyömbéra. Informáciu priniesol portál Forza Catania aj s dôvetkom, že Taliani zaplatili "vojakom" 100 000 eur z dohodnutých 450 000 eur, ale dosiaľ neuhradili zvyšok, hoci sa zaviazali urobiť to najneskôr do konca augusta.

slovakia

left justify in out

Športový novinár Alfredo Pedulla na svojom webe informoval, že funkcionári Dukly stratili trpezlivosť a 6. novembra sa obrátili na Medzinárodnú futbalovú federáciu (FIFA), od ktorej dostali 7. novembra spätnú väzbu so žiadosťou o úhradu 5000 švajčiarskych frankov najneskôr 21. novembra, aby sa mohlo začať konanie. Pedulla priložil aj fotokópiu príslušnej korešpondencie.

Dvadsaťjedenročný stopér Gyömbér podpísal v januári zmluvu do 30. júna 2017, ale jar sezóny 2012/2013 ešte strávil pod Urpínom. Súčasťou dohody medzi zainteresovanými klubmi bolo aj odohranie vzájomného prípravného zápasu. O rodáka z Revúcej Gyömbéra sa zaujímal aj nemecký klub VfL Wolfsburg. V histórii Dukly Banská Bystrica išlo podľa denníka Šport o tretí najlukratívnejší transfer po Martinovi Jakubkovi (Saturn Moskovská oblasť/Rus.) a Marekovi Penksovi (Eintracht Frankfurt/Nem.).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies