Fortuna Liga: Trnava zdolala Dunajskú Stredu rozdielom triedy

NETKY.SK • 27 September 2021, 13:00 • 2 min
Fortuna Liga: Trnava zdolala Dunajskú Stredu rozdielom triedy

DUNAJSKÁ STREDA – Šláger 9. kola sa odohral medzi domácou Dunajskou Stredou a hosťujúcim Spartakom Trnava. Bíli Andelé nastrieľali domácim 3 góly a figurujú na čele tabuľky Fortuna ligy.

slovakia

left justify in out

Sedem zápasov bez prehry!

Futbalisti Spartaku Trnava zažívajú jeden z najlepších úvodov sezóny. Od 2. kola, v ktorom Trnava podľahla Senici, podávajú hráči Spartaka famózne výkony. 

 

V 9. kole cestovali na ťažký zápas do Dunajskej Stredy, no už prvé minúty naznačili celkový priebeh zápasu.

 

Spartak sa už v 4. minúte prvýkrát presadil, po spätnej prihrávke otvoril skóre Cabral a Spartak bol na koni.

 

Oba tímy sa snažili hrať útočný futbal, ale výraznejšie šance to ani na jednej strane neprinieslo.

V 42. minúte udrel Spartak po druhýkrát. Na ľavej strane sa šikovne presadil Yusuf, ktorý našiel spätnou prihrávkou Ristovského a ten nekompromisne zakončil.

 

 

Druhý polčas pokračoval vo svižnom tempe, DAC sa snažil zápas zvrátiť a ich najväčšia šanca prišla v 61. minúte. Hahn napriahol z hranice pokutového územia, no Takáč predviedol skvelý zákrok. 

 

Posledný gól zápasu strelil Spartak, po rýchlej akcii sa Cabral ocitol sám pred brankárom. Galantne posunul loptu do stredu ihriska, kde sa nachádzal Ristovski a ten spečatil výsledok zápasu na 3:0.

 

Michal Gašparík, tréner Trnavy: "Chceli sme byť od začiatku chytrí, organizovaní, k tomu nám pomohol rýchly gól. Zápas sa potom vyvíjal podľa našich plánov. Chalani podali dobré výkony. Škoda, že nepadli ďalšie góly. Pre nás je to pekný výsledok, vážime si to a sme spokojní.

 

Roman Procházka, kapitán Trnavy: "Skvelý zápas pre nás, tešíme sa. Cítili sme, že máme šancu, že Dunajská Streda nie je v pohode po pohárovom vypadnutí. Chceli sme to využiť. To sa nám podarilo hlavne v prvom polčase, keď sme dali dva góly. Vzadu sme ich skoro do ničoho nepúšťali. Zápas sme s prehľadom uhrali."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona