Fortuna liga: Spartak spustí predaj permanentiek na novú sezónu 16. júna

NETKY.SK • 11 Jún 2014, 10:10 • 2 min
Fortuna liga: Spartak spustí predaj permanentiek na novú sezónu 16. júna

TRNAVA - Slovenský futbalový klub Spartak Trnava spustí v pondelok 16. júna predaj permanentných vstupeniek na novú sezónu Fortuna ligy. Ich ceny klub nemení, rovnako ako ani ceny lístkov, ktoré zostávajú na rovnakej úrovni ako v ostatnom futbalovom ročníku. Informoval klub v oficiálnej tlačovej správe.

slovakia

left justify in out

V nedávno skončenej sezóne vybojovali "andeli" nečakane tretie miesto v najvyššej súťaži, ktoré im zaručilo Európsku ligu UEFA 2014/2015. V novom ročníku bude pre pokračujúcu výstavbu štadióna pre divákov k dispozícii znova iba západná tribúna. Tá má kapacitu 3227 miest. "Pri návšteve všetkých 17 duelov má držiteľ permanentky pri prepočte na cenu lístkov takmer štyri duely zdarma. Okrem toho môže využiť zľavu pri nákupe vo fanshope, má predkupné právo na lístky Európskej ligy UEFA, ktoré dostane navyše s minimálne 20-percentnou zľavou. Navyše k 80 eurovej permanentke dostane každý v 80 eurovej hodnote služby od spoločnosti ZAREN, ktorá sa stala partnerom klubu, plus kartu Zaren club s množstvom ďalších zliav u partnerov spoločnosti ZAREN," povedal PR a event manažér Spartaka Marek Ondrejka.
      

Permanentka bude opatrená ochranným prvkom. Predaj bude prebiehať v dvoch fázach. Od pondelka 16. júna do piatku 20. júna si môžu permanentky zakúpiť výlučne len vlastníci permanentiek z predošlej sezóny. Od pondelka 23. júna sa začne nový predaj a potrvá do 27. júna, v prípade záujmu sa predaj predĺži aj na júl.
      

Cena základnej permanentky pre dospelých je 80 eur, pre deti od 6 - 12 rokov (pri vstupe sa vždy treba preukázať kartičkou zdravotného poistenia) 30 eur a pre dôchodcov nad 70 rokov 40 eur. Držitelia  preukazu ZŤP zaplatia 15 eur. Predaj bude prebiehať v pokladni Štadióna Antona Malatinského na Športovej ulici vždy od 16.00 do 18.00.
      

"Vlani sme cenu permanentiek o niečo zvýšili, nakoľko mal klub vysoké náklady na úpravu zázemia a tribúny, aby všetko vyhovovalo na ligové duely. Tento rok sme ceny zachovali, nevideli sme dôvod na ich zvyšovanie," dodal Ondrejka.
      

Celosezónne vstupenky v hodnote 80 eur sú prenosné, pri kúpe každej permanentky však uvedie fanúšik aj svoje meno. Klub totiž pripravuje na polčasové prestávky v novej sezóne špeciálne súťaže pre držiteľov permanentiek, ktorých bude žrebovať. Ako avizoval Ondrejka, v hre budú vecné ceny v hodnote od 500 do 1000 eur. 
      

PREDAJ PERMANENTIEK
      

predajné miesto: pokladňa Štadióna Antona Malatinského na Športovej ulici v Trnave
      

1. FÁZA (16. jún – 20. jún od 16.00 do 18.00):
- výlučne len výmeny permanentiek z minulej sezóny za nové
- počas tohto týždňa budú miesta držané pre držiteľov permanentiek z minulej sezóny
- ak nepríde k výmene starej za novú permanentku, po tomto čase budú držané miesta dané do predaja
      

2. FÁZA (23. jún – 27. jún od pondelka do piatka v čase od 16.00 – 18.30 - predaj v júli upresníme dodatočne)
- voľný predaj

CENY PERMANENTIEK 2014/2015
vek: 13-69 80 EUR
vek: 6-12 (s kartičkou zdrav.poistenia) 30 EUR
vek: 70+ (s OP) 40 EUR
ZŤP 15 EUR
vozíčkar: vstup voľný
sprievodná osoba: 15 eur (výlučne na hracej ploche a sprievod na vyhradené miesto v sektore G)

Permanentky platia výlučne iba na zápasy Fortuna ligy (nie na Slovnaft Cup, prípravné zápasy a druhú ligu)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies