Forsberg si spomenul na bitkára Brasheara a vrátil ho do hry

NETKY.SK • 26 November 2014, 10:35 • 2 min
Forsberg si spomenul na bitkára Brasheara a vrátil ho do hry

ÖRNSKÖLDSVIK - Klub najvyššej švédskej hokejovej súťaže MODO Hockey urobil nečakaný krok, keď angažoval Donalda Brasheara.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdvaročný útočník plnil v NHL dlhé roky úlohu bitkára, na jeho konte svieti 2634 trestných minút v 1025 dueloch. Brashear hral naposledy súťažný zápas v sezóne 2012/2013, keď nastúpil na jeden duel za Riviére du Loup v nižšej zámorskej súťaži LNAH, a v poslednom čase sa venoval bojovému umeniu v MMA. V NHL sa naposledy objavil v ročníku 2009/2010.

 

Brasheara do MODO pravdepodobne pritiahol jeho bývalý spoluhráč Peter Forsberg, ktorý je v súčasnosti v tíme z Örnsköldsviku asistentom generálneho manažéra. Forsberg hľadal do mužstva hráča, ktorý by bol ochrancom elitných hráčov. V MODO podpísal Brashear zmluvu do konca sezóny. "Nedá veľa gólov, ale bude hrať štýlom, ktorý je veľmi fyzický," uviedol na klubovom webe Forsberg. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona