Formácia Goldfrapp zverejnila videoklip k piesni Anymore

NETKY.SK • 10 Február 2017, 18:09 • 2 min
Formácia Goldfrapp zverejnila videoklip k piesni Anymore

BRATISLAVA - Anglická elektronická formácia Goldfrapp zverejnila videoklip k piesni Anymore. Skupina nakrúcala novinku, v ktorej sa objavili speváčka Alison Goldfrapp a tiež niekoľko tanečníc, na ostrove Fuerteventura.

slovakia

left justify in out

Skladba Anymore sa bude nachádzať na albume Silver Eye, ktorý skupina plánuje vydať 31. marca. Štúdiovka bude obsahovať desať skladieb, ktoré nahrávali v Dallase a Londýne. Produkčne sa na albume podieľali John Congleton alebo Haxan Cloak.


Skupina Goldfrapp vznikla v roku 1999 v Londýne a tvoria ju Alison Goldfrapp (spev, syntetizátor) a Will Gregory (syntetizátor). Debutovali o rok neskôr albumom Felt Mountain, za ktorý získali nomináciu na Mercury Prize. Nasledovali nahrávky Black Cherry (2003), Supernature (2005), Seventh Tree (2008), Head First (2010) a Tales Of Us (2013).

 

Okrem toho vydali aj dve živé nahrávky, dve kompilácie a štyri EP nahrávky. Na konte majú tiež jednu Ivor Novello Award či štyri nominácie na Grammy.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies