Formácia Carl Barât & The Jackals zverejnili klip k piesni Sister

NETKY.SK • 19 Máj 2017, 15:10 • 2 min
Formácia Carl Barât & The Jackals zverejnili klip k piesni Sister

BRATISLAVA - Anglická formácia Carl Barât & The Jackals zverejnila videoklip k piesni Sister, v ktorom sa objavili aj členovia skupiny. O réžiu sa postaral Roger Sargent.

slovakia

left justify in out

"Všetci sme vyrastali v malých britských mestách a mali sme pocit, že nikam nepatríme. Klipy k piesňam Sister a Burning Cars narážajú práve na pocit, keď sa človek cíti izolovaný, osamelý a uväznený. Pre mnohých ľudí je normálne sa takto cítiť," uviedol líder kapely Carl Barât. Spomínaný klip k piesni Burning Cars skupina plánuje zverejniť 26. mája. V rovnaký deň sa pritom dostane do predaja aj EP Harder They Fall.

 

Kapela, v ktorej hrajú aj Billy Tessio (gitara), Adam Claxton (basgitara) a Jay Bone (bicie), predtým ponúkla debutový album Let It Reign (2015).

Carl Barât sa preslávil v kapele The Libertines, ktorú s ním v roku 1997 zakladal Pete Doherty. Formácia vydala zatiaľ tri albumy Up the Bracket (2002), The Libertines (2004) a Anthems for Doomed Youth (2015).

 

Barât pôsobil aj v už nefungujúcej formácii Dirty Pretty Things, s ktorou ponúkol štúdiovky Waterloo to Anywhere (2006) a Romance at Short Notice (2008). Ako sólový interpret vydal v roku 2010 eponymný album.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies