Forma Neapolu vyráža dych, Hamšík po víťazstve nad Udine: Dôležité

NETKY.SK • 9 November 2015, 08:24 • 2 min
Forma Neapolu vyráža dych, Hamšík po víťazstve nad Udine: Dôležité

NEAPOL - Súčasná forma talianskeho futbalového klubu SSC Neapol vyráža dych. Mužstvo spod Vezuvu hrá po nevydarenom vstupe do sezóny ako z partesu a natiahlo sériu bez prehry už na 15 zápasov, keď v nedeľňajšom súboji 12. kola Serie A zdolalo na domácej pôde Udinese 1:0. O jediný gól sa postaral v 53. minúte argentínsky útočník Gonzalo Higuain.

slovakia

left justify in out

"Už po prvom polčase sme mohli viesť viacgólovým rozdielom. Nepremenili sme veľa šancí. Našťastie po zmene strán dal Gonzalo gól a získali sme tri body," zhodnotil stretnutie na svojej oficiálnej stránke slovenský stredopoliar Marek Hamšík, ktorý odohral celých 90 minút. "Dnešné víťazstvo je veľmi dôležité, keďže uspeli všetci naši súperi o najvyššie priečky v Serii A. Je krásne, že sme už pätnásť súťažných duelov neprehrali," dodal slovenský reprezentant.

 

Neapolu patrí v tabuľke Serie A štvrtá priečka, keď iba bod stráca na AS Rím a dva na Fiorentinu s Interom Miláno.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies