Forlanov životný prestup: Oženil sa so študentkou medicíny

NETKY.SK • 3 Júl 2013, 07:56 • 2 min
Forlanov životný prestup: Oženil sa so študentkou medicíny

MONTEVIDEO - Uruguajský futbalista Diego Forlan si na utorok v Montevideu naplánoval svadbu so svojou snúbenicou, 23- ročnou študentkou Paz Cardosovou.

slovakia

left justify in out

Dvojica si povedala spoločné "áno" na súkromnom obrade v Cardosovej rodinnom dome a následne sa mladomanželia s hosťami presunuli na malý súkromný večierok. Podľa zdroja blízkeho páru, si futbalista so svojou novomanželkou zopakuje svadbu 12. decembra, na kedy pripravili cirkevný sobáš s veľkou oslavou. 

Forlan pricestoval do Uruguaja z Brazílie, kde sa spolu s reprezentačnými spoluhráčmi zúčastnil na Pohári konfederácií. Veľa času na medové týždne mu však neostane, po troch voľných dňoch sa vráti do Brazílie, kde sa pripojí k svojim spoluhráčom z Internacionalu.

Uruguajská futbalová hviezda potvrdila vzťah s Pazovou, študentkou medicíny a hráčkou pozemného hokeja, minulý rok v lete. Informovala agentúra Sinchua.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies