Forbes zverejnil rebríček najhodnotnejších tímov, na čele je Real Madrid

NETKY.SK • 16 Júl 2015, 13:20 • 2 min
Forbes zverejnil rebríček najhodnotnejších tímov, na čele je Real Madrid

LONDÝN – Španielsky veľkoklub Real Madrid je podľa magazínu Forbes aj tretí rok po sebe najhodnotnejším športovým klubom na svete.

slovakia

left justify in out

Španielsky futbalový klub má hodnotu 3,26 miliardy dolárov a na druhom mieste sú spoločne tím amerického futbalu Dallas Cowboys a bejzbalový tím New York Yankees, ktoré majú hodnotu $3,2 miliardy.

Katalánsky gigant FC Barcelona je na štvrtom mieste s celkovou hodnotou $3,16 miliardy, avšak anglický Manchester United klesol z tretej priečky na piatu s hodnotou $3,1 miliardy.

Ďalšie miesta v top 10 patria americkým tímom LA Lakers (NBA) a New England Patriots (NFL) s hodnotou $2,6 miliardy, New York Knicks (NBA) $2,5miliardy, LA Dodgers (MLB) a Washington Redskins (NFL) $2,4 miliardy.

V rebríčku figurujú aj ďalšie tímy z Premier League, keď Manchester City je až na 29.mieste ($1,39 mld), Chlesea na 31.mieste ($1,37 mld) alebo Arsenal na 36.mieste ($1,31 mld).

Podľa magazínu Forbes je priemerná hodnota tímov na zozname $1,76 miliardy, čo je najvyššia hodnota v histórii a oproti minulému roku je to nárast o 31%. Kompletný rebríček si môžete pozrieť TU.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies