Forbes vstupuje na slovenský trh, magazín prvýkrát vyjde v novembri

NETKY.SK • 16 Júl 2010, 11:34 • 2 min
Forbes vstupuje na slovenský trh, magazín prvýkrát vyjde v novembri

Forbes vstupuje na slovenský trh, magazín prvýkrát vyjde v novembri

slovakia

left justify in out

Mediálny koncern Forbes vstupuje na slovenský trh. Magazín Forbes Slovakia bude vychádzať v Bratislave. Prvé číslo by sa malo na pultoch objaviť v novembri tohto roka. Úvodný náklad magazínu Forbes Slovakia dosiahne 12 000 výtlačkov. Oznámil to vo štvrtok (15.7.) Miguel Forbes, prezident Forbes Television and Licensing, ktorý v spolupráci s Business Consulting & Media bude lokálnu edíciu vydávať.
      Obsah Forbes Slovakia bude tvorený zo 60 % zo slovenských firemných a ekonomických správ, komentárov a reportáží a 40 % bude predstavovať obsah americkej verzie magazínu Forbes. Slovenská edícia bude vychádzať mesačne.
      Business Consulting & Media sa zameriava na vydávanie korporátnych lifestylových magazínov. Jej portfólio na Slovensku zahŕňa hlavný golfový magazín Golf SK a zdravotnícky magazín Konzílium. Business Consulting & Media vydávala viaceré regionálne publikácie, vrátane palubného magazínu najväčších stredoeurópskych nízkonákladových aerolínií SkyEurope Airlines, palubný magazín spoločnosti Central Wings, ktorá bola nízkonákladovou dcérskou firmou poľského národného prepravcu LOT a tiež stredoeurópsky magazínu pre sieť požičovní áut Hertz.
      Forbes Media zahŕňa Forbes a Forbes.com, ktorá je známa medzi biznis stránkami na internete a mesačne osloví v priemere viac ako 18 miliónov ľudí. Spoločnosť vydáva Forbes a Forbes Asia, ktoré spolu oslovujú 6 miliónov čitateľov na celom svete. Vydáva tiež magazíny ForbesLife a ForbesWoman a licencované edície v Číne, Chorvátsku, Indii, Indonézii, Izraeli, Kórei, Lotyšsku, Poľsku, Rumunsku, Rusku, Slovensku a Turecku.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies