FOTO Football Leaks zverejnil prestupovú zmluvu Jamesa Rodrígueza

NETKY.SK • 5 Apríl 2016, 19:15 • 2 min
FOTO Football Leaks zverejnil prestupovú zmluvu Jamesa Rodrígueza

MADRID – Portál Football Leaks pokračuje vo zverejňovaní zmlúv hviezdnych hráčov svetového futbalu. Tentokrát to je prestupová zmluva Jamesa Rodrígueza z Monaca do Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Zdá sa, že známy portál sa zameriava na kluby blízke špičkovému futbalovému agentovi Jorge Mendesovi, keďže väčšina z uniknutých dokumentov sa týka Realu Madrid alebo Manchestru United.

Dvadsaťštyriročný Kolumbijčan, ktorý hviezdil na MS 2014 v Brazílii, prišiel do Realu Madrid z Monaca za 75 miliónov eur. Presnejšie povedané, to bola suma, o ktorej sa v tej dobe hovorilo a písalo. Podľa prestupovej zmluvy zverejnenej na portáli Football Leaks, by to však mohlo byť až 90 miliónov eur!

 



Real Madrid musí Monacu zaplatiť jeden milión eur zakaždým, keď sa kvalifikujú do Ligy majstrov. Táto klauzula platí počas šiestich rokov a môže byť splatná maximálne päťkrát. Je teda veľmi pravdepodobné, že Monaco získa od Realu celých päť miliónov eur.

Real Madrid bude musieť zaplatiť päť miliónov eur aj vtedy, keď Jamesa Rodrígueza nominujú na ocenenie Ballon d'Or počas ktorejkoľvek zo šiestich sezón od sezóny 2014/15. Táto suma je splatná iba raz. Ďalších päť miliónov eur by klub stálo víťazstvo Rodrígueza v tejto ankete.

Myslíme si, že toho sa v súčasnosti Real báť nemusí, ale nominácia na toto ocenenie nie je až taká nereálna.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies