Fomenko: Španieli majú málo slabých miest, ale nájdu sa

NETKY.SK • 6 Október 2015, 09:26 • 2 min
Fomenko: Španieli majú málo slabých miest, ale nájdu sa

KYJEV - Tréner ukrajinskej futbalovej reprezentácie Michail Fomenko pred blížiacimi sa stretnutiami proti Macedónsku (piatok 9. októbra o 20.45 h v Skopje) a Španielsku (pondelok 12. októbra o 20.45 h v Kyjeve) v rámci kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska zatiaľ nemôže naplno počítať s dvojicou hráčov Denis Garmaš a Jevgen Chačeridi.

slovakia

left justify in out

"S týmito dvoma máme určité problémy. Ujali sa ich lekári. Obaja zatiaľ fungujú v individuálnom programe. Čo sa týka zranenia brankára Denisa Bojka, podľa lekárskeho štábu bude o deň-dva v fit a pripravený nám pomôcť. Ostatní hráči sú v poriadku," zhodnotil zdravotný stav kádra ukrajinský kouč Fomenko.

 

Šesťdesiatsedemročný odborník si uvedomuje, že jeho zverencov nečaká v závere kvalifikácie ľahká úloha. Ukrajinci sú momentálne v tabuľke C-skupiny na 3. mieste (16 bodov) s päťbodovou stratou na vedúcich Španielov a trojbodovým mankom na Slovákov.

 

"Pripravujeme našich hráčov na hru našich súperov v obrane a útoku, rozoberáme ich slabé a silné stránky. U majstrov Európy je málo slabých miest, ale niekoľko sa ich nájde," skonštatoval Fomenko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies