Fognini obvinil Kližana zo simulovania, Damm to odmietol

NETKY.SK • 5 Máj 2014, 11:31 • 2 min
Fognini obvinil Kližana zo simulovania, Damm to odmietol

MNÍCHOV - Taliansky tenisový šoumen Fabio Fognini po prehre 6:2, 1:6, 2:6 v nedeľňajšom finále dvojhry na antuke v Mníchove s Martinom Kližanom obvinil Slováka zo simulovania.

slovakia

left justify in out

"Martinovi bolo v nedeľu od rána zle. Nespal dobre a nemohol sa riadne najesť. Po prehratom prvom sete to s ním vyzeralo bledo, ale potom stavil všetko na jednu kartu. Zariskoval a začalo mu to tam padať. Fognini možno podcenil 2-3 gemy a zrazu nemal čo hrať. Chápem talianskeho tenistu, že mohol mať taký pocit, ale Martin na kurte určite nič nepredstieral, to nie je jeho štýl. Možno si Fognini myslel, že súper to po prvom sete vzdá," povedal Kližanov český kouč Martin Damm pre SME a vyzdvihol aj podiel kondičného trénera Ivana Trebatického a psychológa Martina Babika na tomto úspechu. 

 

Damm má pri svojom zverencovi maximalistické ciele: "Už na začiatku našej spolupráce som vyhlásil, že je to hráč do Top 30 - možno aj vyššie. Dôležité je, aby k tréningovým povinnostiam pristupoval naďalej tak, ako v ostatných siedmich mesiacoch. Nesmie sa opakovať to, čo pred dvoma rokmi, keď prišli veľké úspechy a vtedy si myslel, že to už pôjde samo. Budem sa snažiť priviesť ho na prvé miesto vo svete, lebo kým bude druhý či tretí, tak sa stále môže zlepšovať. Budem ho tlačiť až na úplný vrchol." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona