Foals zverejnili VIDEOklip piesni Give It All

NETKY.SK • 12 Október 2015, 16:43 • 2 min
Foals zverejnili VIDEOklip piesni Give It All

BRATISLAVA - Anglická indierocková kapela Foals zverejnila videoklip k piesni Give It All.

slovakia

left justify in out

V novinke si okrem členov skupiny zahrali aj Jérémie Renier a Caroline Fauvet. Fanúšikovia a fanúšičky si môžu pozrieť aj druhú, režisérsku verziu videa. O réžiu sa postaral Nabil, s ktorým už spolupracovali napríklad aj Kanye West, John Legend alebo Arctic Monkeys.

 


Give It All pochádza z albumu What Went Down, ktorý formácia vydala tento rok v auguste. Nahrávka obsahuje v základnej verzii celkovo desať skladieb, medzi ktorými sú aj single What Went Down a Mountain at My Gates.


Skupina Foals vznikla v roku 2005 v Oxforde a jej členmi sú Yannis Philippakis (spev, gitara), Jack Bevan (bicie), Jimmy Smith (gitara), Walter Gervers (basgitara) a Edwin Congreave (klávesy). Debutový album Antidotes vydali v roku 2008. Po ňom nasledovali štúdiovky Total Life Forever (2010), Holy Fire (2013) a What Went Down (2015). S predposlednou menovanou sa dostali v UK Charte na druhú priečku, čo je ich zatiaľ najlepšie umiestnenie v tomto rebríčku. Na konte majú tiež niekoľko EP nahrávok a single ako Cassius, Balloons, Spanish Sahara či My Number. Podarilo sa im získať dve NME Awards a jednu Q Award.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies