Foals vystúpia 27. júna v Bratislave, potvrdili aj účasť na festivale Metronome

NETKY.SK • 14 Marec 2016, 11:02 • 2 min
Foals vystúpia 27. júna v Bratislave, potvrdili aj účasť na festivale Metronome

BRATISLAVA - Anglická indierocková kapela Foals vystúpi 27. júna v bratislavskom Majestic Music Clube (MMC). Informáciu dnes zverejnili prostredníctvom sociálnej siete Facebook zástupcovia usporiadateľskej agentúry ProMusic.sk. Vstupenky na podujatie sú už v predaji.

slovakia

left justify in out

Kapela okrem toho potvrdila účasť napríklad na festivale Metronome, ktorý sa bude konať 25. a 26. júna v Prahe. Zahrajú aj na festivale Open'er, ktorý sa uskutoční od 29. júna do 2. júla v poľskom meste Gdynia.


Skupina Foals vznikla v roku 2005 v Oxforde a jej členmi sú Yannis Philippakis (spev, gitara), Jack Bevan (bicie), Jimmy Smith (gitara), Walter Gervers (basgitara) a Edwin Congreave (klávesy).

 

Debutový album Antidotes vydali v roku 2008. Po ňom nasledovali štúdiovky Total Life Forever (2010), Holy Fire (2013) a What Went Down (2015). S predposlednou menovanou sa dostali v UK Charte na druhú priečku, čo je ich zatiaľ najlepšie umiestnenie v tomto rebríčku. Na konte majú tiež niekoľko EP nahrávok a single ako Cassius, Balloons, Spanish Sahara či My Number. Podarilo sa im získať tri NME Awards a dve Q Awards.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies