FNsP Prešov ponúka na prenájom i predaj časť majetku

NETKY.SK • 12 Máj 2013, 12:40 • 2 min
FNsP Prešov ponúka na prenájom i predaj časť majetku

BRATISLAVA - Fakultná nemocnica s poliklinikou (FNsP) J.A. Reimana v Prešove ponúka na predaj i na prenájom časť majetku, ktorý má vo svojej správe. Nemocnica sa rozhodla predať pozemok na Šafaríkovej ulici v Prešove. Primeranú cenu zaň vyčíslila na 178 tisíc eur. FNsP požaduje od záujemcov zábezpeku vo výške 89 tis. eur. O pozemok sa môžu uchádzať do 16. mája tohto roka.

slovakia

left justify in out

Ďalšie peniaze má nemocnici priniesť prenájom vymedzených nebytových priestorov označených ako Psychiatria a Monoblok I. Prenajímaním získa zdravotnícke zariadenie ročne minimálne cez 7 200 eur. Podľa hovorkyne prešovskej nemocnice Renáty Cenkovej ide o dočasne prebytočný majetok. "Predmetné nebytové priestory nikdy neslúžili, ani toho času neslúžia na poskytovanie zdravotnej starostlivosti, ale sú určené na poskytovanie služieb nesúvisiacich s poskytovaním zdravotnej starostlivosti pre zamestnancov FNsP Prešov, pacientov, ako aj širokú verejnosť,“ uviedla Cenková. Budova označená ako psychiatria sa nachádza na Sládkovičovej ulici, Monoblok I. zase na ulici Hollého. 

Nemocnica v Prešove bola povýšená na fakultnú v roku 2002. Nemocnica v spolupráci s Fakultou zdravotníctva Prešovskej univerzity zabezpečuje odbornú výučbu vysokoškolákov vo viacerých akreditovaných odboroch, ktoré sú zamerané na výchovu zdravotníckeho personálu s výnimkou lekárov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies