FNC: Newton má koronavírus, Végh bude boxovať proti Kinclovi!

NETKY.SK • 25 December 2021, 13:34 • 2 min
FNC: Newton má koronavírus, Végh bude boxovať proti Kinclovi!

Zápasnícka karta podujatia Fight Night Challenge sa nevyhla zmenám. Emanuel Newton, ktorý mal pôvodne v hlavnom ťaháku nastúpiť proti Attilovi Véghovi, mal pred odletom pozitívny test na koronavírus. Do hry následne vstúpila organizácia Oktagon MMA, ktorá zaistila vystúpenie Patrika Kincla.

slovakia

left justify in out

Newton má s Véghom v rámci pravidiel MMA bilanciu 1:1 a zápas v boxe mal byť rozuzlením dlhoročnej ságy. Fanúšikovia sa však môžu tešiť na mimoriadne zaujímavú náhradu, pretože Kincl mal po presunutí duelu so Samuelom Krištofičom na február budúceho roka voľný kalendár. Zaujímavosťou je, že na podujatí bude boxovať aj Pirát a obaja aktéri duelu o titul v strednej váhe tak budú môcť sledovať svoje výkony z bezprostrednej blízkosti.

 

 

Podujatie Fight Night Challenge sa uskutoční v pondelok 27.12 v brnenskej Zoner BobyHall. Obrovským lákadlom je duel rapera Rytmusa a MMA bojovníka Gábora Borárosa. Na turnaji nebude chýbať ani Karlos Vémola. Nie však ako bojovník, ale ako uvádzač jednotlivých zápasov v klietke. Podujatie budú moderovať známi hokejisti Boris Valábik a Marián Gáborík. Všetky zápasy sa uskutočnia podľa pravidiel boxu.

 

 

Zápasnícka karta

 

Attila Végh vs Patrik Kincl

Rytmus vs Gábor Boráros

Pirát Krištofič vs Alexander Cverna

Moloch vs Laky Royal

Jakub Gazdík vs Denis Farkaš

Čistychov vs Frayer Flexking

Michal Plesník vs Erik Tlkanec



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies