FNC 4 ponúkne megazápas v boxe! Tešia sa aj známe osobnosti

NETKY.SK • 15 Marec 2023, 15:00 • 2 min
FNC 4 ponúkne megazápas v boxe! Tešia sa aj známe osobnosti

BRATISLAVA - Okrem oznámených súbojov Rytmusa s legendárnym MMA zápasníkom Petrom "Monstrom" Knížem, kickboxerského majstra Pala Vaška s raperom Dynamicom či Attilu Végha s bývalým UFC zápasníkom Ericom Spicelym, organizácia Fight Night Challenge predstavila mimoriadny atraktívny súboj. V ringu FNC 4 sa totiž 13.mája 2023 predstavia aj ikony amatérskeho boxu Slovenska, ktorými sú Viliam Tankó a Michal Takács.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

img

Takács je 18-násobným majstrom Slovenska v boxe, na olympiáde mládeže v roku 2014 v Číne obsadil piate miesto a na Európskom šampiónate skončil trikrát piaty, rovnako sa dvakrát umiestnil na piatom mieste na Majstrovstvách sveta.

 

Viliam Tankó obsadil tretie miesto na Európskom šampionáte. Na prestížnych Európskych hrách v Baku skončil rovnako na bronzovej pozícii a domáci titul získal celkovo 15-krát. Úspešných borcov trénujú kvalitné mená slovenského boxu, ktorými sú majstri pästiarskeho umenia Pavol Hlavačka a Tomi "Kid" Kovács. 

K tomuto súboju sa okrem viacerých fanúšikov vyjadrili v komentároch aj známe osobnosti ako zápasník Róbert Rácz, boxer Tommy Zold, Erik Tlkanec, raper Dynamic či Flexking. "Toto bude svátek boxu," napísal Flexking, "Vysoká škola boxu," týmito slovami opísal tento súboj Zold. "Presne takíto chlapci si zaslúžia byť na očiach pred toľkými ľuďmi," napísal úspešný boxer Erik Tlkanec. 

 

Turnaj FNC 4 sa uskutoční v mestskej športovej hale Trnava. Lístky sú dostupné v sieti Predpredaj.sk, PPV pre fanúšikov kvalitného boxu a diváckej šou bude dostupné prostredníctvom platformy Oktagon.tv.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies