Flyers potrebujú centra do tretieho útoku, uvažujú o Handzušovi

NETKY.SK • 27 Jún 2011, 09:38 • 2 min
Flyers potrebujú centra do tretieho útoku, uvažujú o Handzušovi

Flyers potrebujú centra do tretieho útoku, uvažujú o Handzušovi

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejista Michal Handzuš možno v novej sezóne zmení v dres v rámci zámorskej NHL. Americký denník Daily Times vidí ostrieľaného útočníka Los Angeles Kings ako hlavného favorita na obsadenie postu centra v treťom útoku Philadelphie Flyers.
      Skúsenému 34-ročnému Handzušovi sa 30. júna končí kontrakt s Kings a ak ho dovtedy nepredĺži, stane sa voľným hráčom. A práve trh s voľnými hráčmi bude pre generálneho manažéra Philadelphie Paula Holmgrena po odchode Mike Richardsa a Jeffa Cartera prioritou v letnom období.
      Letci budú mať k dispozícii takmer 13 miliónov dolárov do dosiahnutia platového stropu a tak sa môžu poobzerať po výrazných posilách. Najvýraznejší záujem majú o defenzívneho centra do tretieho útohu, využiteľného v oslabeniach.
      Tieto parametre skvele spĺňajú najmä dvaja hráči - Handzuš a Brooks Laich z Washingtonu. Slovenský útočník má s NHL bohaté skúsenosti a vo Philadelphii už odvádzal dobré služby v sezónach 2002/2003 a 2003/2004. Hoci v LA prejavili záujem o predĺženie jeho kontraktu, po jeho schopnostiach možno siahnu Flyers.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona