Fluminense na legendárnej Maracane oficiálne predstavila Ronaldinha

NETKY.SK • 20 Júl 2015, 19:09 • 2 min
Fluminense na legendárnej Maracane oficiálne predstavila Ronaldinha

RIO DE JANEIRO – Bývalý hráč Barcelony Ronaldinho bol oficiálne predstavený tisícom fanúšikov Fluminense pred derby zápasom proti Vasco Da Gama na Maracana Stadium.

slovakia

left justify in out

Dvojnásobného Futbalistu roka FIFA, ktorého brazílsky klub získal zadarmo, privítali fanúšikovia ako hrdinu, keď na trávnik vybehol v drese s ikonickým číslom 10.

Po odchode z mexického klubu Queretaro sa špekulovalo o jeho prestupe do Turecka, ale ofenzívny záložník vysvetlil svoje dôvody pre návrát do rodnej Brazílie.

"Neviem sa dočkať toho, aby som s týmto tímom tvoril históriu," povedal Ronaldinho pri svojom predstavení. "Motivovala ma jediná vec, ktorú ešte nemám – brazílsky majstrovský titul. To ma veľmi silno motivuje. Je to skvelý klub s veľkými hráčmi a máme na to, aby sme sa stali majstrami."

 



Tridsaťpäťročný majster sveta začal svoju kariéru v klube z jeho rodného mesta Gremio Porto Alegre a neskôr odišiel do Európy. Tam hral vo veľkých kluboch ako Paris Saint-Germain, Barcelona či AC Miláno. Po najlepších rokoch svojej kariéry sa vráil späť do Brazílie, kde hral v dresoch Flamenga a Atlética Mineiro, s ktorým v roku 2013 vyhral Copa Libertadores.

Futbaloví fanúšikovia na celom svete budú určite radi, že jeden z najlepších futbalistov sveta ešte nie je rozhodnutý zavesiť kopačky na klinec a ukončiť svoju úžasnú hráčsku kariéru.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies